Als u gebruik gaat maken van de internationale treinplanner, dan vraagt u zich vaak af wat de kosten zijn. We kunnen u meteen gerust stellen want als u online een route uit gaat stippelen met de internationale treinplanner, dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Als u een ticket gaat bestellen natuurlijk wel, maar dit gaat u nog niet doen. U gaat eerst met de internationale treinplanner een reis plannen die u wilt voortzetten met de trein. Als de route eenmaal duidelijk is dan kunt u naar de prijzen van de tickets kijken. Meestal is het zo dat wanneer u vroeg gaat boeken dat u minder hoeft te betalen. Daarnaast is het tarief van de treinreis afhankelijk van het moment dat u gaat boeken, het moment waarop u gaat reizen en van de mate van flexibiliteit van het ticket. Des te eerder u gaat boeken, hoe lager de prijs is van uw ticket. De tickets kunnen vaak drie maanden van te voren worden geboekt.

Waarom de internationale treinplanner gebruiken?

U kunt de internationale treinplanner gebruiken als u een reis wilt regelen met de trein. Dit kan een weekend weg zijn, een zakelijke reis, een stedentrip, een bezoekje aan uw familie. Het enige wat u moet doen is aangeven wanneer u wilt vertrekken, wanneer u ongeveer aan wilt komen en of dat u een tussenstop wilt maken. Dan kan de internationale treinplanner een route voor u berekenen en dan kunt u bekijken of dat een goede keuze voor u is. Als dit zo is dan kunt u online ook de tickets bestellen en genieten van de voordelen. U heeft dan dankzij de internationale treinplanner meteen een mooie reis om naar uit te kijken. Als u zorgeloos op reis wilt gaan en ook uitgerust aan wilt komen dan is dit een goede keuze, laat die kans daarom niet aan u voorbij gaan. U kunt nu de internationale treinplanner gebruiken en uw treinreis vastzetten.

Voordelen van internationale treinplanner

Een reis plannen gaat steeds eenvoudiger, u geeft aan wanneer u wilt vertrekken, wanneer u aan wilt komen, waar u naar toe wilt en eventueel welke tussenstops u wilt maken. Aan de hand daarvan wordt uw reis berekend. Dit kan gedaan worden met de internationale treinplanner wanneer u voor de trein kiest. Dit is een eenvoudige manier en u ziet meteen in wat de voordelen zijn. U kunt vaak de hele dag en nacht door reizen want op veel trajecten worden ook nachttreinen ingezet en dan kunt u hier ook in slapen. Dit is bijv. ideaal wanneer u de volgende dag een zakelijke afspraak heeft in het buitenland of wanneer u de vakantie uitgerust wilt beginnen. De internationale treinplanner is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Daarom kunt u hier de internationale treinplanner gebruiken en de reis regelen wanneer u maar wilt.